Vizualizare rapidă
Barocco
 Vizualizare rapidă
Firenze
 Vizualizare rapidă
Savoya
 Vizualizare rapidă
Verona
 Vizualizare rapidă
Malibu
 Vizualizare rapidă
Prestige
 Vizualizare rapidă
Prestige art 1316
 Vizualizare rapidă
Malibu art 1411
 Vizualizare rapidă
Malibu art 1410
 Vizualizare rapidă
Malibu art 1407

Mobila pentu sufragerie - mobila de corp

   Efectuand lucrari de reparatie in camera, trebuie sa optati nu doar pentru mobila frumoasa, ci si practica. Merita de tinut cont, ca indicatorii de confort maximali vor fi doar in cazul, in care mobila pentru living va permite integrarea si unui minibar, rafturilor pentru carti, locului pentru haine, permitand amplasarea practica si ergonomica a electrocasnicelor. Veti putea determina mobila pentru sufragerie potrivita doar in cazul, in care veti fi convinsi ca fiecare obiect are un loc bine determinat. Regula data vizeaza si mobila moale(capitonata), dormitoarele, sau mobila pentru oficiu.

Simplitatea alegerii mobilei pentru living

   Inainte, de a cumpara mobila pentru sufragerie , trebuie de precizat faptul ca produsul procurat se va integra armonios cu interiorul incaperii si ca detine calitate inalta. La alegerea mobilei este necesar de a urmari lista de criterii:

  • Designul. Fara indoiala, mobila trebuie sa se combine cu camera de zi si sa devina “cireasa de pe tort”. Veti putea accentua in mod avantajos nu doar gustul rafinat al dvs., ci si statutul intregii familii. Fara nicio indoiala, cel mai bun material de confectionare a mobilei este lemnul natural.

  • Functionalitatea. Mobila corp pentru sufragerie trebuie sa fie pe placul fiecarui locatar al casei. De exemplu, sectiunea pentru hainele lungi trebuie sa fie destul de lunga, pentru ca lucrurile sa nu se boteasca. Pe langa faptul dat nu trebuie de uitat de dispozitivele electronice, care de asemenea sunt conectate in priza peretelui.

  • Indicatorul pret/calitate. Nu fiecare din noi este capabil, si nici nu ar dori sa cumperi mobilier in fiecare zi, din cauza data, pe langa pret trebuie sa tine cont si de calitatea produsului, pentru a nu regreta ulterior. Este mai rezonabil sa achitam mai mult din start, pentru ca in anii ce urmeaza sa ne bucuram de mobila calitativa si confortabila.

Solutii de proiectare pentru camera de zi

   Mobila pentru sufragerie poate fi gasita intr-atit de numeroase stilurile, incat te pierzi cu firea. Insa la alegere merita de tinut cont si de stilul camerei. In cazul reparatiei clasice este preferabil de a opta pentru ornamente extravagante cu nuante de lemn inchise. In cazul reparatiei in stil modern se recomanda folosirea mobilei fara excese, realizata cu folosirea figurilor geometrice stricte. Va fi un castig indisputabil. Pe langa solutiile de corp gata, compania noastra va poate oferi si producerea de mobila la comanda in Moldova.

La fabricare folosim doar cea mai calitativa feronerie italiana !!!