ERGOLEMN - mobila testată de-a lungul timpului

E gratuit. Consultația și calcularea costurilor nu vă obligă să plasați o comandă

Mobilier de la producător conform standardelor europene

Controlul calității ridicat

Controlul calității ridicat

Acordăm o atenție specială controlului calității și procesului de producție al mobilierului, precum și materialelor utilizate, motiv pentru care folosim
 • materiale certificate ecologic sigure
 • furnituri europene de înaltă calitate
Înainte de a fi livrată clienților, mobila este asamblată și testată în fabrică, ceea ce permite evitarea defecțiunilor în timpul montajului la client.
Consultație de design profesionale

Consultație de design profesionale

 1. Cunoașterea cumpărătorului: stilul și stilul de viață al dvs. și al familiei dvs., vizitatorii dvs., prezența animalelor de companie
 2. Determinarea dimensiunilor spațiului
 3. Aflarea preferințelor de culoare
 4. Selectarea opțiunilor potrivite
 5. Prezentarea produselor selectate

Noi producem

Va poftim la masa!

Nimic nu uneste membrii unei familii atat de mult ca o masă gustoasă servita impreuna. La o masă servita impreuna cu toata familia, se formeaza o cultură deosebita de a manca dar si gospodina este laudata mai des.
O sufragerie separată - este o traditie istorică a familiilor selecte. Nu renunta la traditia antică, alege o masa potrivita si bucura-te de farmecul si confortul de acasă.

Va prezentam mese pentru sufragerii , care sunt disponibile în prezent la fabrica de mobila ERGOLEMN SRL .
Masa traditională din lemn se priveste luxos si s-a dovedit ca este una dintre cele mai rezistente in timp.
Pentru iubitorii de rafinament de preferat să aleagă produse realizate manual, cu elemente de decor bogat ornamentate si din lemn pretios. Aceste mese vor fi un decor perfect al interiorului, păstrând în acelas timp toate caracteristicile lor utile.
Toate modelele pot fi vazute în showroom-ul nostru si achizitionate cu o reducere de 15%!
Grăbiti-va, stocul este limitat!

Recenzii

 • 3
 • 1
 • 2
 • 5

  Mobilier cu livrare rapidă în Moldova și în toată Europa

  Desigur, poate fi o provocare să mobilezi un spațiu imobiliar în Moldova, dar confortul și aspectul interiorului sunt esențiale. Fabrica de mobilă ERGOLEMN oferă soluții de mobilier ce redefinesc frumusețea și funcționalitatea încăperilor. Nimic nu poate înlocui timpul petrecut alături de cei dragi într-o cameră mobilată cu lux și rafinament.

  Mobilă moale, capabilă să îți definească stilul

  În acest magazin de mobilă în Chișinău vei găsi o gamă variată de mobilă moale, tapițată și capitonată, la prețuri accesibile. Fie că optezi pentru un design clasic, sau te îndrepți spre un stil mai modern și exclusivist, avem soluții pentru toate gusturile și necesitățile.

  Mobilă la comandă: personalizare și calitate

  Pentru cei care caută mobilă la comandă, ERGOLEMN oferă servicii personalizate pentru a crea exact mobilierul dorit. De-a lungul multor ani, ne-am dedicat atenției față de detalii și calitate, folosind doar materiale de cea mai înaltă calitate și feronerie europeană apreciată pentru durabilitate și rafinament.

  Avantajele mobilierului nostru

  Beneficiile mobilei fabricate de ERGOLEMN sunt incontestabile: realizare exclusivistă de către meșteri făuritori de mobilă, sortiment larg de produse pentru orice gust și stil, utilizarea materialelor ecologice certificate în procesul de producție și calitatea înaltă a asamblării și deservirii, ceea ce mărește semnificativ durata de exploatare a mobilei.

  Indiferent dacă ești în Moldova sau în altă parte a Europei, noi livrăm mobilierul direct la ușă, garantând o experiență de cumpărături plăcută și fără griji. Sperăm că la cumpărarea mobilierului, vei face alegerea corectă și vei opta pentru calitatea și rafinamentul oferite de ERGOLEMN!

   

   

   

   

  ERGOLEMN

  str. Calea Iesilor 59/2,
  Chishinau,
  Moldova, MD 2069

  Follow us

  SALON


  +373 22 74 69 83

  +373 60 12 22 52

  Email:
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


  Luni-Vineri 8:00 - 18:00

  Sambata 9:00–16:00

  EXPORT


  +373 22 74 42 09

  +373 680 77 110

  Email:
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.