De Sfintele sarbatori de Paste

De Sfintele sarbatori de Paste, salonul de mobila „Ergolemn“ va ofera un cadou - un preț cu 10% mai mic-pentru toate produsele noastre, care sunt disponibile in stoc! Promotia este valabilă în perioada de la 23.03.2018 pina la 14.04.2018. 

Spectacol de forme si idei!

Va asteptam la Romexpo, Pavilionul C5 cu cele mai noi colectii de mobilier din lemn masiv si cu o gama larga de canapele din piele naturala si stofa.

Noile idei in materie de design vor putea fi admirate la mobilierul pentru dormitor, living, sufragerie, birou pe care le vom expune la targ.

BIFE-SIM este singurul targ din Romania dedicat industriei de mobila. Evenimentul are caracter international s se va desfasura in Centrul Expozitional Romexpo, pe o suprafata de 30 000 metri patrati. Mii de modele, zeci de stiluri, o multitudine de solutii! BIFE-SIM reprezinta inspiratia data de un spectacol fara precedent de forme si idei. Este locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate. 
www.bife-sim.ro

biff

Va poftim la masa!

Nimic nu uneste membrii unei familii atat de mult ca o masă gustoasă servita impreuna. La o masă servita impreuna cu toata familia, se formeaza o cultură deosebita de a manca dar si gospodina este laudata mai des.
O sufragerie separată - este o traditie istorică a familiilor selecte. Nu renunta la traditia antică, alege o masa potrivita si bucura-te de farmecul si confortul de acasă.

Continue Reading