Materiale de la partenerii noștri

Ca producători de produse de calitate și creatori, recunoaștem importanța componentelor sale. De aceea, am selectat furnizori cu experiență, care de-a lungul timpului colaborării noastre au devenit parteneri de încredere.

La fabricarea mobilierului nostru se utilizează materiale cu rezistență sporită la uzură, care oferă senzații tactile plăcute.


Țesăturile FibreGuard

Ele sunt fabricate folosind tehnologia inovatoare Stain Free, datorită căreia materialul capătă proprietăți de respingere a murdăriei. Stain Free este un proces de transfer al unui gel poliacrilamidic în structura țesăturii prin electroforeză. Moleculele acestui gel pătrund în fiecare membrană și apoi sunt fixate prin expunerea la radiații ultraviolete. Datorită acestui proces, gelul se "integrează" în țesătură și devine o parte inseparabilă a acesteia. În acest mod de fabricație, țesătura își păstrează proprietățile de-a lungul anilor.

Țesăturile FibreGuard se disting prin ușurința cu care pot fi curățate. Acum, mobilierul nu mai este amenințat de pixuri, cafea, murdărie, vin roșu sau ketchup, orice pete pot fi îndepărtate cu ușurință, permițându-vă să vă mențineți mobilierul nou și proaspăt de-a lungul anilor. Peturile pot fi îndepărtate cu apă sau săpun. Firul de șenilă din compoziția țesăturii îi conferă o moalețe și flexibilitate remarcabile.

Țesături FibreGuard

https://fibreguard.com


MDF EGGER

În era integrării rapide a tehnologiilor digitale, jocul senzațiilor capătă din nou un rol foarte important. De aceea, Egger acordă o atenție deosebită structurilor și suprafețelor produselor noastre.

Suprafața perfect selectată aduce desenul decorului la perfecțiune, conferindu-i o aspect impecabil. În ceea ce privește expresivitatea, caracterul, adâncimea reliefului și naturalitatea, Egger se apropie cât mai mult de modelele naturale..Furnituri Hettich

Într-un mobilier de calitate trebuie să existe feronerie de calitate - pentru funcționalitate și confort în casă și la birou..
Furnituri Hettich
https://web.hettich.com/

https://web.hettich.com/

Vopsele pentru lemn ICA
https://www.icaspa.com/ww/en/

https://www.icaspa.com/ww/en/


Vopsele pentru lemn ICA

Reducerea impactului asupra mediului, aspect estetic excelent și caracteristici excepționale - principalele componente ale mărcii ICA, care a început să se dezvolte în anul 1971.

Gama de culori este dezvoltată în conformitate cu tendințele moderne, iar astăzi produsele ICA și iCO au devenit un etalon în segmentul vopselelor pentru mobilă, parchet, ferestre și uși.


Gresie ceramică Laminam

Suprafețele Laminam sunt rezistente la încărcături, substanțe chimice, zgârieturi și uzură naturală. Sunt ușor de curățat, nu se tem de foc și îngheț.

Nu se formează depuneri și mucegai pe suprafețe, iar intensitatea culorii și textura nu se modifică în timp și în condiții meteorologice.

Gresie ceramică Laminam
https://www.laminam.com/

https://www.laminam.com/

Lemn Natural

Lemn Natural

Stejar și frasin.

Calculați mobilierul