Vizualizare rapidă
Barocco
 Vizualizare rapidă
Musa I
 Vizualizare rapidă
Verona
 Vizualizare rapidă
Milano
 Vizualizare rapidă
Firenze
 Vizualizare rapidă
Malibu

Dormitoare si mobila pentru dormitor - la comanda

   Este demonstrat stiintific ca nimic nu poate caracteriza mai mult persoana,decat imprejurarea, care el si-o creaza in jurul sau. In prezent indicatorul principal de petrecere a timpului in confort si caldura familiala sunt dormitoarele in stil clasic. Doar ele sunt capabile de a aduce in camera rafinament, individualitate si o atmosferta unica de relaxare si liniste. Dormitorul de acasa poate fi transformat intr-o opera de arta. 

Dormitorul si caracteristicile sale

   O multime de familii si perechi tinere pentru dormitorul comun opteaza pentru modelele clasice. In cazul dat veti primi un tot intreg din mai multe elemente, care vor se vor interconecta armonios, completandu-se unul pe altul, cat si stilul incaperii in ansamblu. Mobila pentru dormitor in Moldova presupune prezenta urmatoarelor componente:

  • Patul, ce trebuie in mod obligatoriu sa fie confortabil, fiind cel mai important element intr-un dormitor. Cele mai raspandite modele la ziua de azi sunt paturile pentru doua persoane si tablie mare.

  • Noptiera, care este amplasata langa pat. In varianta clasica sunt doua, fiind amplasate in ambele parti. Sunt predestinate pentru pastrarea lucrurilor marunte de zi cu zi.

  • Masa de toaleta, este locul unde doamnele isi pastreaza produsele cosmetice. Sunt populare optiunile in care este prezenta comoda si oglinda, fiind de folos pentru pastrarea lucrurilor.

  • Dulapul - o parte indispensabila a dormitorului. Acest obiect de mobila poate fi confectionat la dorinta cumparatorului, cu orice modificatie si marimi diverse.

  • Scaunpreponderent de dimensiuni mici. In majoritatea cazurilor sunt folosite fotoliile puf.

  • Unele optiuni presupun prezenta unei canapele separate, care este amplasata in apropierea patului. Serveste drept suplinire la interiorul dormitorului per ansamlu.

Dormitor bun – indicatorul gustului perfect

   Daca inca stam la dubii, ce mobila cumparam pentru dormitor , atunci trebuie sa luam in calcul si mobila lucrata manual in Moldova cu feronerie italiana. In cazul dat veti primi garantat o mobila calitativa si confortabila, care nu numai ca va completa locuinta, ci si va accentua statutul inalt al dvs.

De asemenea dispunem si de : mobila capitonata, mobila pentru sufragerie si mobila de oficiu !!!