• Гостиные

  Гостиные

 • Спальни

  Спальни

 • Кухни

  Кухни

 • Мягкая мебель

  Мягкая мебель

Ergolemn

Abordare individuală pentru fiecare client!

Realizăm mobilier cu elemente lucrate manual.
Vă oferim o gamă largă de mobilă moale precum si mobilă corp.
Noi lucrăm cu cei mai renumiti producători italieni de accesorii pentru mobilă.
Folosim materiale de caletate

Mobilă de la producător

Mobila lucrata manual in Moldova

   Gusturile proprietarului incaperii pot fi determinate dupa mai multi parametri, insa cel de baza este confortul locuintei sale in combinatie cu decorul interiorului. Rolul de a reda frumusete incaperii ii revine mobilei, si in special mobila lucrata manual . Nimic nu se poate compara cu timpul, petrecut de noi alaturi de cei dragi intr-o camera mobilata luxos. Mobila produsa cu folosirea feroneriei italiene este ideala pentru a crea exact atmosfera data, elucidand astfel apartenenta dvs. la clasa superioara. In salonul nostru sunt expuse diverse modele de mobila moale, tapitata, capitonata la preturi accesibile.

Mobila gata si la comanda

   Mobila moale (capitonata) clasica de-a lungul multor secole reprezinta etalonul calitatii inalte, fiind totodata si moderna, si exclusivista. In prezent de a cumpara mobila de calitate inalta si realizare exclusiva este capabil fiecare. In mod firesc, pot fi gasite si optiuni cu mult mai ieftine, insa merita oare de economisit pe calitate? Compania noastra, pe parcursul a multor ani produce, atat solutii exclusiviste lucrate manual, cat si mobila de corp de productie proprie.

Dispunem de urmatoarele tipuri de mobila: 

   De-a lungul multor ani - noi oferim o atentie deosebita nu doar la calitatea mobilei, ci si la feronerie. De aceea noi folosim la producerea mobilei - doar feronerie italiana, ce este apreciata in intreaga rume pentru calitatea si rafinamentul acesteia.

In prezent practic fiecare poate sa-si permita de a cumpara mobila de calitate inalta si realizare exclusivista. In mod firesc, pot fi gasite si optiuni mai ieftine, insa se merita oare de a economisi pe calitatea mobilei? 

Avantajele mobilei fabricate de ERGOLEMN

   Multi utilizatori ce au procurat mobila in Moldova in ultimele decenii au avut ocazia sa beneficieze de avantajele anume acestor «opere de arta». Daca inca nu stiti, ce calitati poseda mobila lucrata manual cu folosirea feroneriei italiene in Moldova, iata careva dintre ele:

 • Realizarea exclusivista de la mesteri – fauritorii mobilei

 • Sortiment larg de produse pentru orice gust si stil

 • Folosirea doar a materialelor ecologice certificate in procesul de productiei

 • Calitate inalta de asanblare si deservire, ce mareste semnificativ termenul de exploatare

Speram, ca la cumpararea mobilei veti face alegerea corecta si veti opta pentru calitate !!!